EVANGELISTI, FILIPPO

EVANGELISTI, FILIPPO  

62 - Dipartimento di Chimica e Tecnologie farmaceutiche ed alimentari (DCTFA) (attivo dal 01/01/1997 al 18/07/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 38 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
7-ketocholesterol in human and adapted mik formulas 1-gen-2002 F., Scopesi; Zunin, Paola; Testa, M. M. a. z. z. e. l. l. a. M.; Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo; G., Serra
Analisi chimico-bromatologica di pollini ottenuti in apicoltura 1-gen-1987 Calcagno, Claudio; Evangelisti, Filippo; Zunin, Paola
Analysis of the volatile fraction of “Pesto Genovese” by Headspace Sorptive Extraction (HSSE) 1-gen-2007 P., Salvadeo; Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo; Zunin, Paola
Chemical composition of olive oils of cultivar Colombaia 1-gen-2005 Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo; N., Rossi; P., Salvadeo; Zunin, Paola
Cholesterol oxidation in baked foods containing fresh and powdered eggs 1-gen-1995 Zunin, Paola; Evangelisti, Filippo; M. F., Caboni; G., Penazzi; G., Lercker; Tiscornia, Enrico
Cholesterol oxidation in dried egg pasta: detecting 7-ketocholesterol content. 1-gen-1996 Zunin, Paola; Evangelisti, Filippo; Calcagno, Claudio; Tiscornia, Enrico
Cholesterol oxidation in intravenous lipid emulsions: safety of preparations before and after experimental hyperoxia 1-gen-2004 Scopesi, F.; Zunin, Paola; Bellini, C.; Sacchi, R.; Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo; Serra, G.
Cholesterol oxidation in intravenous lipid emulsions: Safety of preparations before and after experimental hyperoxia 1-gen-2004 Scopesi, F.; Zunin, P.; Bellini, Carlo; Sacchi, R.; Risso, F.; Evangelisti, F.; Serra, G.
Cholesterol oxidation in meat-based baby foods 1-gen-2004 Evangelisti, Filippo; Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; Calcagno, Claudio
Classification and class-modelling of “Riviera Ligure” extra virgin olive oil using chemical-physical parameters 1-gen-2002 Boggia, Raffaella; Zunin, Paola; Lanteri, Silvia; N., Rossi; Evangelisti, Filippo
Composizione chimica dell'olio di oliva vergine e sue variazioni indotte dal processo di rettificazione 1-gen-1982 Tiscornia, Enrico; Forina, Michele; Evangelisti, Filippo
Dacus oleae infestation and its consequences on the phenolic compounds of virgin olive oil 1-gen-1994 Evangelisti, Filippo; Zunin, Paola; Calcagno, Claudio; Tiscornia, Enrico; R., Petacchi
Deterioration of protein fraction by Maillard reaction in dietetic milks 1-gen-1999 Evangelisti, Filippo; Calcagno, Claudio; S., Nardi; Zunin, Paola
Determination of free amino acids in infant formulas. 1-gen-1999 Zunin, Paola; Evangelisti, Filippo
Determinazione del grado di ossidazione del colesterolo in alimenti per l'infanzia 1-gen-1990 Zunin, Paola; Evangelisti, Filippo; Calcagno, Claudio; Tiscornia, Enrico
Determinazione di fenotiazina nel miele mediante HPLC 1-gen-1985 Calcagno, Claudio; Evangelisti, Filippo; Zunin, Paola
Determinazione mediante HPLC della furosina [epsilon-N-(2-furoil-metil)-L-lisina] in risi parboilizzati 1-gen-1998 S., Nardi; Calcagno, Claudio; Zunin, Paola; Evangelisti, Filippo
Direct thermal extraction and gas chromatographic-mass spectrometric determination of volatile compounds of extra-virgin olive oils 1-gen-2004 Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo; R., De Andreis; Evangelisti, Filippo
Geographical traceability of West Liguria extravirgin olive oils by the analysis of volatile terpenoid hydrocarbons 1-gen-2005 Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; P., Salvadeo; Evangelisti, Filippo
Identification and quantification of cholesterol oxidation products in canned tuna 1-gen-2001 Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo