LANTERI, SILVIA

LANTERI, SILVIA  

100006 - Dipartimento di Farmacia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 74 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new class-modelling method 1-gen-2005 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Casale, Monica; CERRATO OLIVEROS, MARIA CONCEPCION
A PCA-based hyperspectral approach to detect edible mushrooms infected by mycophilic fungi 1-gen-2012 Bagnasco, Lucia; Sanguineti, Elisa; Zotti, Mirca; Oliveri, Paolo; Lanteri, Silvia
A spectral transfer procedure for application of a single class-model to spectra recorded by different instruments for olive authentication purposes 1-gen-2012 Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Lanteri, Silvia; L., Medini; F., Mare
A study of a typical Italian cheese: Grana Padano 1-gen-1994 G., Contarini; Drava, Giuliana; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; P. M., Toppino
Ageing and oxidation processes of olive oil samples during storage followed by near infrared spectroscopy 1-gen-2010 Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo
Analisi dei dati provenienti dal monitoraggio chimico analitico delle acque della laguna veneta: dalla Analisi dei Componenti Principali alla 3-way PCA 1-gen-1996 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia; Forina, Michele; L., Alberotanza
Analisi strumentale della frazione volatile deglio oli a DOP "Riviera Ligure-Riviera dei Fiori" per la tutela della loro origine geografica. 1-gen-2003 Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; Lanteri, Silvia; R., DE ANDREIS; Evangelisti, Filippo
Analysis of paint cross-sections: a combined multivariate approach for the interpretation of µATR-FTIR hyperspectral data arrays 1-gen-2013 G., Sciutto; Oliveri, Paolo; S., Prati; Lanteri, Silvia; R., Mazzeo
Analysis of paint cross-sections: a combined multivariate approach for the interpretation of μATR-FTIR hyperspectral data arrays 1-gen-2012 G., Sciutto; Oliveri, Paolo; S., Prati; Lanteri, Silvia; R., Mazzeo
Ancient Stamps: Regummed or not? A Pattern Recognition-Spectroscopic Study 1-gen-2015 Simonetti, Remo; Oliveri, Paolo; Henry, A.; Duponchel, L.; Lanteri, Silvia
APPLICATION OF 3-WAY PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS FOR EVALUATING YOGURT STABILITY 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Aliakbarian, Bahar; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Applicazione di metodi statistici multivariati allo studio del pesto genovese 1-gen-2008 Zunin, Paola; Boggia, Raffaella; Evangelisti, Filippo; P., Salvadeo; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Authentication of Taggiasca olives in brine by application of a novel PLS-based class-modelling method on NIR spectra 1-gen-2014 Oliveri, Paolo; M. I., López; Casolino, MARIA CHIARA; Lanteri, Silvia; L., Medini
Authenticity assessment of commercial olives in brine 1-gen-2012 Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Lanteri, Silvia; L., Medini; F., Mare
Authenticity of commercial olives in brine: two laboratories, two different NIR spectrophotometers, a spectral transfer correction 1-gen-2012 Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Lanteri, Silvia; L., Medini; F., Mare
Caratterizzazione di Rosmarinus spp. ligure mediante spettroscopia NIR 1-gen-2014 Simonetti, Remo; López, M. I.; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Bagnasco, Lucia; Casale, Monica; Lanteri, Silvia; Medini, L.; Minuto, G.
CD-Meekc in the determination of 18-UV active allergens in cosmetics 1-gen-2009 I., Giannini; S., Orlandini; Lanteri, Silvia; S., Pinzauti; S., Furlanetto
Characterisation of Ligurian foodstuffs by NIR spectroscopy 1-gen-2014 Bagnasco, Lucia; Simonetti, Remo; Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; L., Medini; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia
Characterization of a probiotic fermented milk 1-gen-2014 Casale, Monica; Aliakbarian, Bahar; Paini, Marco; Casazza, ALESSANDRO ALBERTO; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia
Chemometrical analysis of tuscan oils by PARVUS and AUTOCAD as a display output 1-gen-1988 Lanteri, Silvia; Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Forina, Michele