ARMANINO, CARLA

ARMANINO, CARLA  

170011 - UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI GENOVA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
3-way PCA and its applications in environmental and food chemistry 1-gen-1996 Leardi, Riccardo; Armanino, Carla
3-Way PCA as a powerful display method in environmental and food problems 1-gen-1997 Leardi, Riccardo; Armanino, Carla
3-way PCA in water characterization by chemical measurements. A study on the Venice Lagoon 1-gen-1996 Leardi, Riccardo; Armanino, Carla; L., Alberotanza
3-Way Principal Component Analysis delle concentrazioni di specie inorganiche in campioni di acqua e sedimento prelevati nel fiume Tronto 1-gen-2001 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; C., Locatelli; G., Torsi
A class modelling technique based on potential functions 1-gen-1991 Forina, Michele; Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Drava, Giuliana
A.P.R.I.: A Program for Reference Intervals 1-gen-1994 Forina, Michele; Armanino, Carla; Boggia, Raffaella; Drava, Giuliana; G., Baraghini; M., Capelli; R., Motta
Acidi grassi degli animali acquatici: uno studio chemiometrico 1-gen-1982 Forina, Michele; Armanino, Carla; Lanteri, Silvia
Adattamento dei metodi di classificazione basati sulle funzioni potenziali a metodi di modellamento 1-gen-1989 Armanino, Carla; Forina, Michele; Drava, Giuliana
Ageing and oxidation processes of olive oil samples during storage followed by near infrared spectroscopy 1-gen-2010 Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo
Analisi dei dati provenienti dal monitoraggio chimico analitico delle acque della laguna veneta: dalla Analisi dei Componenti Principali alla 3-way PCA 1-gen-1996 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia; Forina, Michele; L., Alberotanza
La calibrazione in NIRS: procedimenti di calcolo e di convalida della funzione di calibrazione 1-gen-1992 Forina, Michele; Drava, Giuliana; Armanino, Carla; Boggia, Raffaella; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Characterisation of PDO olive oil Chianti Classico by non-selective (UV-Visible, NIR, MIR spectroscopy) and selective (fatty acid composition) analytical techniques 1-gen-2012 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Sinelli, Nicoletta; Zunin, Paola; Armanino, Carla; Forina, Michele; Lanteri, Silvia
Characterization and discrimination of different aged "Aceto Balsamico Tradizionale di Modena" products by head space mass spectrometry and chemometrics 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Armanino, Carla; Casale, Monica
Characterization of wheat by four analytical parameters. A chemometric study 1-gen-1996 Armanino, Carla; M. R., Festa
Chemometric Analysis of Tuscan Olive Oils 1-gen-1989 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia; G., Modi
Chemometrical analysis of tuscan oils by PARVUS and AUTOCAD as a display output 1-gen-1988 Lanteri, Silvia; Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Forina, Michele
A chemometrical approach for classification of vinegars by headspace mass spectrometry 1-gen-2006 Casale, Monica; Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; CERRATO OLIVEROS, MARIA CONCEPCION; Forina, Michele
Chemometrics in Food Chemistry 1-gen-1987 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Armanino, Carla
Classification of olive oils from their fatty acid composition 1-gen-1983 Forina, Michele; Armanino, Carla; Lanteri, Silvia; Tiscornia, Enrico
Clustering with dendrograms on interpretation variables 1-gen-2002 Forina, Michele; Armanino, Carla; V., Raggio