The aim of this work was to investigate the capacity of sugar cane vinasse to mitigate the adverse effects of Al on cell growth, viability, and budding of Saccharomyces cerevisiae, as the likely result of possible chelating action.
Scheda prodotto non validato
Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo
Titolo: | Use of sugar cane vinasse to mitigate alluminium toxicity to Saccharomyces cerevisiae |
Autori: | |
Data di pubblicazione: | 2009 |
Rivista: | |
Citazione: | Use of sugar cane vinasse to mitigate alluminium toxicity to Saccharomyces cerevisiae / R.P.S. OLIVEIRA; B.R. TORRES; M. ZILLI; D.A. V. MARQUES; L.C. BASSO; A. CONVERTI. - STAMPA. - 57(2009), pp. 488-494. |
Abstract: | The aim of this work was to investigate the capacity of sugar cane vinasse to mitigate the adverse effects of Al on cell growth, viability, and budding of Saccharomyces cerevisiae, as the likely result of possible chelating action. |
Handle: | http://hdl.handle.net/11567/262804 |
Appare nelle tipologie: | 01.01 - Articolo su rivista |
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.