BAGNASCO, LUCIA

BAGNASCO, LUCIA  

100006 - Dipartimento di Farmacia  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A NIR spectroscopy-based efficient approach to detect fraudulent additions within mixtures of dried porcini mushrooms 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; DI PIAZZA, Simone; Sitta, Nicola; Oliveri, Paolo
A PCA-based hyperspectral approach to detect infections by mycophilic fungi on dried porcini mushrooms (Boletus edulis and allied species) 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; Sitta, Nicola; Oliveri, Paolo
Application of a voltammetric electronic tongue and near infrared spectroscopy for a rapid umami taste assessment 1-gen-2014 Bagnasco, Lucia; Cosulich, M. Elisabetta; Speranza, Giovanna; Medini, Luca; Oliveri, Paolo; Lanteri, Silvia
Artificial nose, NIR and UV-visible spectroscopy for the characterisation of the PDO chianti classico olive oil 1-gen-2015 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Bagnasco, Lucia; Simonetti, Remo; Casolino, MARIA CHIARA; Nizzi Grifi, Fiammetta; Casale, Monica
Characterisation of mucilages extracted from seven Italian cultivars of flax 1-gen-2014 Thammarat, Kaewmanee; Bagnasco, Lucia; Soottawat, Benjakul; Lanteri, Silvia; Carlo F., Morelli; Giovanna, Speranza; M., Elisabetta Cosulich
Chimica dei nuovi sapori: composti umami e kokumi 1-gen-2013 Giovanna, Speranza; Bagnasco, Lucia; Marco, Biagiotti; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pierangelo, Francescato; Carlo F., Morelli; Valeria M., Pappalardo; Marco, Rabuffetti; Daniela, Ubiali
Identificare gli alimenti con la spettroscopia NIR 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia
NIR spectroscopy as a tool for discriminating among lichens exposed to air pollution 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Giordani, Paolo; Mariotti, Mauro; Malaspina, Paola
Spectroscopic fingerprinting techniques for food characterisation 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Casolino, MARIA CHIARA; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Use of food-grade proteases to recover umami protein–peptide mixtures from rice middlings 1-gen-2013 Bagnasco, Lucia; Valeria M., Pappalardo; Andrea, Meregaglia; Thammarat, Kaewmanee; Daniela, Ubiali; Giovanna, Speranza; Cosulich, MARIA ELISABETTA
UV-VIS spectroscopy for monitoring yogurt stability during storage time 1-gen-2016 Aliakbarian, Bahar; Bagnasco, Lucia; Perego, Patrizia; Leardi, Riccardo; Casale, Monica
White paper: NIR Spectroscopy and Wine Class-modeling for the characterization of Italian red wine 1-gen-2014 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Palermo, R.; Campolongo, G.