DE TOMMASI, NUNZIATINA
DE TOMMASI, NUNZIATINA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Italian “Vessalico” garlic ecotype: characterization of sulfur compounds and antiviral activity against Tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV)
2022-01-01 Iobbi, V; Santoro, V; Maggi, N; Giacomini, M; Lanteri, Ap; Minuto, G; Fossa, P; Drava, G; De Tommasi, N; Bisio, A
Quinone diterpenes from Salvia species: chemistry, botany, and biological activity
2019-01-01 Bisio, A.; Pedrelli, F.; D'Ambola, M.; Labanca, F.; Schito, A. M.; Govaerts, R.; De Tommasi, N.; Milella, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Italian “Vessalico” garlic ecotype: characterization of sulfur compounds and antiviral activity against Tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV) | 1-gen-2022 | Iobbi, V; Santoro, V; Maggi, N; Giacomini, M; Lanteri, Ap; Minuto, G; Fossa, P; Drava, G; De Tommasi, N; Bisio, A | |
Quinone diterpenes from Salvia species: chemistry, botany, and biological activity | 1-gen-2019 | Bisio, A.; Pedrelli, F.; D'Ambola, M.; Labanca, F.; Schito, A. M.; Govaerts, R.; De Tommasi, N.; Milella, L. |