FORINA, MICHELE

FORINA, MICHELE  

62 - Dipartimento di Chimica e Tecnologie farmaceutiche ed alimentari (DCTFA) (attivo dal 01/01/1997 al 18/07/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 66 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chemometric approach to predict A1 agonist effect of adenosine analogues 1-gen-2005 Fossa, Paola; Mosti, Luisa; Bondavalli, Francesco; Schenone, Silvia; Ranise, Angelo; Casolino, MARIA CHIARA; Forina, Michele
A new class-modelling method 1-gen-2005 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Casale, Monica; CERRATO OLIVEROS, MARIA CONCEPCION
A study of a typical Italian cheese: Grana Padano 1-gen-1994 G., Contarini; Drava, Giuliana; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; P. M., Toppino
A.P.R.I.: A Program for Reference Intervals 1-gen-1994 Forina, Michele; Armanino, Carla; Boggia, Raffaella; Drava, Giuliana; G., Baraghini; M., Capelli; R., Motta
Adattamento dei metodi di classificazione basati sulle funzioni potenziali a metodi di modellamento 1-gen-1989 Armanino, Carla; Forina, Michele; Drava, Giuliana
Ageing and oxidation processes of olive oil samples during storage followed by near infrared spectroscopy 1-gen-2010 Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo
Alternative common bases for wavelets application in chemometrics 1-gen-2010 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Casale, Monica
Alternative common basis for wavelet compression of NIR spectra and their application to food samples 1-gen-2009 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; N., Sinelli; Forina, Michele
Analisi dei dati provenienti dal monitoraggio chimico analitico delle acque della laguna veneta: dalla Analisi dei Componenti Principali alla 3-way PCA 1-gen-1996 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia; Forina, Michele; L., Alberotanza
Applicazione della 3-way principal component analysis nella valutazione della qualità delle acque sotterranee in un'area ad elevata densità industriale del siracusano 1-gen-1997 V., Librando; Forina, Michele; Drava, Giuliana
Automatic selection of predictors in PLS by means of statistical test on the correlation coefficient of the marginal least squares regressions 1-gen-1996 Forina, Michele; Drava, Giuliana; C., De La Pezuela; A., Ruiz
Chemiometria nell'analisi farmaceutica 1-gen-1989 Forina, Michele; Drava, Giuliana; S., Giacobbe
Chemometric models for characterization of typical food 1-gen-2008 Oliveri, Paolo; Casale, Monica; Forina, Michele
Chemometrical analysis of tuscan oils by PARVUS and AUTOCAD as a display output 1-gen-1988 Lanteri, Silvia; Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Forina, Michele
Chemometrical study of a typical cheese 1-gen-1991 G., Contarini; Forina, Michele; Drava, Giuliana
Classification and class modeling techniques: problem, sampling, method, evaluation 1-gen-2008 Forina, Michele; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
Classificazione e modellamento. Olio di oliva Ligure. Risultati naso elettronico 1-gen-2005 CERRATO OLIVEROS, MARIA CONCEPCION; Forina, Michele; Casale, Monica
Classifying aroma of two Italian red wines by headspace-mass spectrometry and chemometrics 1-gen-2009 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Forina, Michele
Combining information from HS-MS, UV-Visible and NIR spectrodcopy in the geographycal origin identification of the Liguria olive oil 1-gen-2007 Casale, Monica; Lanteri, Silvia; Forina, Michele
Combining Information from HS-MS, UV-VISIBLE and NIR Spectroscopy in the geographical origin identification of the Liguria olive oil 1-gen-2007 Casale, Monica; Lanteri, Silvia; Forina, Michele