FORINA, MICHELE

FORINA, MICHELE  

62 - Dipartimento di Chimica e Tecnologie farmaceutiche ed alimentari (DCTFA) (attivo dal 01/01/1997 al 18/07/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 144 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
3-way principal component analysis applied to the evaluation of water quality of underground waters in the area of Siracusa 1-gen-1998 V., Librando; Drava, Giuliana; Forina, Michele
A class modelling technique based on potential functions 1-gen-1991 Forina, Michele; Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Drava, Giuliana
A new class-modelling method 1-gen-2005 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Casale, Monica; CERRATO OLIVEROS, MARIA CONCEPCION
A new index for clustering tendency 1-gen-2001 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; I., ESTEBAN DIEZ
A Program for Varimax Rotation Analysis 1-gen-1987 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
A routine to change an MS-DOS program during run-time 1-gen-1986 Leardi, Riccardo; Forina, Michele
A study of a typical Italian cheese: Grana Padano 1-gen-1994 G., Contarini; Drava, Giuliana; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; P. M., Toppino
A.P.R.I.: A Program for Reference Intervals 1-gen-1994 Forina, Michele; Armanino, Carla; Boggia, Raffaella; Drava, Giuliana; G., Baraghini; M., Capelli; R., Motta
Acidi grassi degli animali acquatici: uno studio chemiometrico 1-gen-1982 Forina, Michele; Armanino, Carla; Lanteri, Silvia
Adattamento dei metodi di classificazione basati sulle funzioni potenziali a metodi di modellamento 1-gen-1989 Armanino, Carla; Forina, Michele; Drava, Giuliana
Affinity prediction on A1 adenosine receptor agonists: the chemometric approach 1-gen-2006 Fossa, Paola; Mosti, Luisa; Bondavalli, Francesco; Schenone, Silvia; Ranise, Angelo; Casolino, MARIA CHIARA; Forina, Michele
Ageing and oxidation processes of olive oil samples during storage followed by near infrared spectroscopy 1-gen-2010 Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo
Alternative common bases and signal compression for wavelets application in chemometrics 1-gen-2011 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Casale, Monica
Alternative common bases for wavelets application in chemometrics 1-gen-2010 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Casale, Monica
Alternative common basis for wavelet compression of NIR spectra and their application to food samples 1-gen-2009 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; N., Sinelli; Forina, Michele
Analisi dei dati provenienti dal monitoraggio chimico analitico delle acque della laguna veneta: dalla Analisi dei Componenti Principali alla 3-way PCA 1-gen-1996 Armanino, Carla; Leardi, Riccardo; Lanteri, Silvia; Forina, Michele; L., Alberotanza
Analisi dei dati sensoriali multivariati 1-gen-1992 Forina, Michele; Boggia, Raffaella; Drava, Giuliana
Analysis and Classification of bacteria by Matrix-Assisted Laser Desorption/Ionization Time-of-Flight Mass Spectrometry and a Chemometric Approach 1-gen-2008 Parisi, Daniela; Magliulo, Maria; Nanni, Paolo; Casale, Monica; Forina, Michele; Roda, Aldo
Application of Chemometrics to Food Chemistry 1-gen-2009 Forina, Michele; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
Applicazione della 3-way principal component analysis nella valutazione della qualità delle acque sotterranee in un'area ad elevata densità industriale del siracusano 1-gen-1997 V., Librando; Forina, Michele; Drava, Giuliana