COSULICH, MARIA ELISABETTA

COSULICH, MARIA ELISABETTA  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of a voltammetric electronic tongue and near infrared spectroscopy for a rapid umami taste assessment 1-gen-2014 Bagnasco, L.; Cosulich, M. E.; Speranza, G.; Medini, L.; Oliveri, P.; Lanteri, S.
Characterisation of table olive cultivar by NIR spectroscopy 1-gen-2010 Casale, Monica; Zunin, Paola; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pistarino, Erika; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia
Chimica dei nuovi sapori: composti umami e kokumi 1-gen-2013 Giovanna, Speranza; Bagnasco, Lucia; Marco, Biagiotti; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pierangelo, Francescato; Carlo F., Morelli; Valeria M., Pappalardo; Marco, Rabuffetti; Daniela, Ubiali
Combined effect of starter culture and temperature on phenolic compounds during fermentation of Taggiasca black olives 1-gen-2013 Pistarino, Erika; Aliakbarian, Bahar; Casazza, ALESSANDRO ALBERTO; Paini, Marco; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Perego, Patrizia
Use of food-grade proteases to recover umami protein–peptide mixtures from rice middlings 1-gen-2013 Bagnasco, Lucia; Valeria M., Pappalardo; Andrea, Meregaglia; Thammarat, Kaewmanee; Daniela, Ubiali; Giovanna, Speranza; Cosulich, MARIA ELISABETTA