Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 30 di 30
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Identificare gli alimenti con la spettroscopia NIR 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia
APPLICATION OF 3-WAY PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS FOR EVALUATING YOGURT STABILITY 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Aliakbarian, Bahar; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Authentication of Boletus Edulis and Allied Species by Near Infrared Spectroscopy and Chemometrics 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; Sitta, N.; Oliveri, Paolo
A PCA-based hyperspectral approach to detect infections by mycophilic fungi on dried porcini mushrooms (Boletus edulis and allied species) 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; Sitta, Nicola; Oliveri, Paolo
Artificial nose, NIR and UV-visible spectroscopy for the characterisation of the PDO chianti classico olive oil 1-gen-2015 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Bagnasco, Lucia; Simonetti, Remo; Casolino, MARIA CHIARA; Nizzi Grifi, Fiammetta; Casale, Monica
NIR spectroscopy as a tool for discriminating among lichens exposed to air pollution 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Giordani, Paolo; Mariotti, Mauro; Malaspina, Paola
Spectroscopic fingerprinting techniques for food characterisation 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Casolino, MARIA CHIARA; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
A NIR spectroscopy-based efficient approach to detect fraudulent additions within mixtures of dried porcini mushrooms 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; DI PIAZZA, Simone; Sitta, Nicola; Oliveri, Paolo
Chemometrical approaches to detect infections and fraudulent addition of extraneous species in dried porcini mushrooms 1-gen-2016 Casale, M; Bagnasco, L; Zotti, M; Sitta, N; Oliveri, P
UV-VIS spectroscopy for monitoring yogurt stability during storage time 1-gen-2016 Aliakbarian, Bahar; Bagnasco, Lucia; Perego, Patrizia; Leardi, Riccardo; Casale, Monica
Mostrati risultati da 21 a 30 di 30
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile