Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 29 di 29
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Discrimination between lichens according to their exposure to pollutants by NIR spectroscopy 1-gen-2015 Casale, Monica; Simonetti, Remo; Giordani, Paolo; Malaspina, Paola; Bagnasco, Lucia
Authentication of Boletus Edulis and Allied Species by Near Infrared Spectroscopy and Chemometrics 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; Sitta, N.; Oliveri, Paolo
APPLICATION OF 3-WAY PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS FOR EVALUATING YOGURT STABILITY 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Aliakbarian, Bahar; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
Identificare gli alimenti con la spettroscopia NIR 1-gen-2015 Bagnasco, Lucia
NIR spectroscopy as a tool for discriminating among lichens exposed to air pollution 1-gen-2015 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Giordani, Paolo; Mariotti, Mauro; Malaspina, Paola
Chemometrical approaches to detect infections and fraudulent addition of extraneous species in dried porcini mushrooms 1-gen-2016 Casale, M; Bagnasco, L; Zotti, M; Sitta, N; Oliveri, P
A NIR spectroscopy-based efficient approach to detect fraudulent additions within mixtures of dried porcini mushrooms 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Zotti, Mirca; DI PIAZZA, Simone; Sitta, Nicola; Oliveri, Paolo
Spectroscopic fingerprinting techniques for food characterisation 1-gen-2016 Casale, Monica; Bagnasco, Lucia; Casolino, MARIA CHIARA; Lanteri, Silvia; Leardi, Riccardo
UV-VIS spectroscopy for monitoring yogurt stability during storage time 1-gen-2016 Aliakbarian, Bahar; Bagnasco, Lucia; Perego, Patrizia; Leardi, Riccardo; Casale, Monica
Mostrati risultati da 21 a 29 di 29
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile