This work dealt with the texture profile and sensory acceptance of a symbiotic diet aerated mousse containing Lactobacillus acidophilus LA-5, inulin, and fructooligosaccharide

Texture profile and sensory acceptance of a symbiotic diet aerated mousse containing Lactobacillus acidophilus LA-5, inulin, and fructooligosaccharide

CONVERTI, ATTILIO;PEREGO, PATRIZIA;
2016-01-01

Abstract

This work dealt with the texture profile and sensory acceptance of a symbiotic diet aerated mousse containing Lactobacillus acidophilus LA-5, inulin, and fructooligosaccharide
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
H90-Xavier dos Santos-CBCTA.pdf

accesso aperto

Descrizione: Articolo principale
Tipologia: Documento in versione editoriale
Dimensione 382.71 kB
Formato Adobe PDF
382.71 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11567/856898
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact