Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 246
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
La metrologia nella spettroscopia NIR 1-gen-2007 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
Some remarks on multivariate calibration and classification 1-gen-2007 Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
Studio dell’olio e.v. di oliva durante lo stoccaggio mediante NIR e metodi chemiometrici 1-gen-2008 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Forina, Michele
Chemometric models for characterization of typical food 1-gen-2008 Oliveri, Paolo; Casale, Monica; Forina, Michele
Spettroscopia NIR e stoccaggio dell’olio extra-vergine d’oliva 1-gen-2008 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Forina, Michele
Classification and class modeling techniques: problem, sampling, method, evaluation 1-gen-2008 Forina, Michele; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
Studio NIR dell’olio di oliva dalla produzione alla scadenza 1-gen-2008 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Casolino, MARIA CHIARA; Forina, Michele
Class-modeling techniques, classic and new, for old and new problems 1-gen-2008 Forina, M.; Oliveri, P.; Lanteri, S.; Casale, M.
Multivariate range modeling, a new technique for multivariate class modeling. The uncertainty of the estimates of sensitivity and specificity 1-gen-2008 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Casale, Monica; Lanteri, Silvia
Strumenti chemiometrici per la NIR. Multivariate Range Modeling: basi teoriche e confronto con UNEQ e SIMCA 1-gen-2008 Oliveri, Paolo; Casale, Monica; Lanteri, Silvia; Forina, Michele
Classifying aroma of two Italian red wines by headspace-mass spectrometry and chemometrics 1-gen-2009 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Forina, Michele
Alternative common basis for wavelet compression of NIR spectra and their application to food samples 1-gen-2009 Casale, Monica; Oliveri, Paolo; N., Sinelli; Forina, Michele
Development of a voltammetric electronic tongue for discrimination of edible oils 1-gen-2009 Oliveri, Paolo; Baldo, M. Antonietta; Daniele, Salvatore; Forina, Michele
Class modeling techniques in the control of the geographical origin of wines 1-gen-2009 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Jäger, Henry; Römisch, Ute; Smeyers Verbeke, Johanna
Application of Chemometrics to Food Chemistry 1-gen-2009 Forina, Michele; Casale, Monica; Oliveri, Paolo
CAIMAN brothers: A family of powerful classification and class modeling techniques 1-gen-2009 Forina, M.; Casale, M.; Oliveri, P.; Lanteri, S.
CAIMAN brothers: A family of powerful classification and class modeling techniques 1-gen-2009 Forina, Michele; Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Lanteri, Silvia
Alternative common bases for wavelets application in chemometrics 1-gen-2010 Forina, Michele; Oliveri, Paolo; Casale, Monica
Un metodo di classificazione basato su decisioni binarie (TREE) per la caratterizzazione della DOP ‘Chianti Classico’ 1-gen-2010 Casale, Monica; Casolino, MARIA CHIARA; Oliveri, Paolo; Lanteri, Silvia; Armanino, Carla; Forina, Michele
Ageing and oxidation processes of olive oil samples during storage followed by near infrared spectroscopy 1-gen-2010 Armanino, Carla; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Forina, Michele; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 246
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile