Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analytical approach for the evaluation of foodstuffs: microRaman spectroscopy in the detection of egg components 1-gen-2008 F., Ielasi; A., Armirotti; Carnasciali, Maria; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Damonte, Gianluca; P., Minale; Pistarino, Erika; Santamaria, Barbara; Tiso, Micaela
Characterisation of table olive cultivar by NIR spectroscopy 1-gen-2010 Casale, Monica; Zunin, Paola; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pistarino, Erika; Perego, Patrizia; Lanteri, Silvia
Near infrared spectroscopy and class modelling techniques for the verification of authenticity of Taggiasca table olives 1-gen-2011 Lanteri, Silvia; Casolino, MARIA CHIARA; Casale, Monica; Oliveri, Paolo; Bagnasco, Lucia; Cosulich, MARIA ELISABETTA; F., Mare; L., Medini
From ancient crops materials and products for the future (VeLiCa Project) 1-gen-2012 Giovanna, Speranza; Serena, Ambrosini; Bagnasco, Lucia; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pierangelo, Francescato; Giorgio, Marrubini; Gabriella, Massolini; Andrea, Meregaglia; Carlo F., Morelli; Valeria M., Pappalardo; Alice, Pedrali; Marco, Terreni; Pamela Torres, Salas; Daniela, Ubiali
Biochemical sensors based on magnetic nanoparticles 1-gen-2012 M. A., Lucchini; Alloisio, Marina; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Riani, Paola; Thea, Sergio; Canepa, FABIO MICHELE
Biochemical sensors based on magnetic nanoparticles 1-gen-2012 Lucchini, MATTIA ALBERTO; Alloisio, Marina; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Riani, Paola; Thea, Sergio; Canepa, FABIO MICHELE
Chimica dei nuovi sapori: composti umami e kokumi 1-gen-2013 Giovanna, Speranza; Bagnasco, Lucia; Marco, Biagiotti; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Pierangelo, Francescato; Carlo F., Morelli; Valeria M., Pappalardo; Marco, Rabuffetti; Daniela, Ubiali
Combined effect of starter culture and temperature on phenolic compounds during fermentation of Taggiasca black olives 1-gen-2013 Pistarino, Erika; Aliakbarian, Bahar; Casazza, ALESSANDRO ALBERTO; Paini, Marco; Cosulich, MARIA ELISABETTA; Perego, Patrizia
Use of food-grade proteases to recover umami protein–peptide mixtures from rice middlings 1-gen-2013 Bagnasco, Lucia; Valeria M., Pappalardo; Andrea, Meregaglia; Thammarat, Kaewmanee; Daniela, Ubiali; Giovanna, Speranza; Cosulich, MARIA ELISABETTA
Application of a voltammetric electronic tongue and near infrared spectroscopy for a rapid umami taste assessment 1-gen-2014 Bagnasco, L.; Cosulich, M. E.; Speranza, G.; Medini, L.; Oliveri, P.; Lanteri, S.
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile